Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het
Van vrachtwagenchauffeur naar bedrijfsleider

Van vrachtwagenchauffeur naar bedrijfsleider

Jan-Gert werkte bij Van Buren Bouwmaterialen al samen met de familie Van Buren. Daar voerde hij onderhoud en reparaties uit aan het rijdend materieel en beheerde de banden voor het gehele wagenpark. Bij Van Buren Banden is hij bedrijfsleider van de werkplaats. Benieuwd hoe een gemiddelde werkdag van Jan-Gert eruit ziet? Lees het in zijn blog!

Van vrachtwagenchauffeur naar bedrijfsleider

Toen Van Buren Bouwmaterialen werd overgenomen, was het voor mij ook tijd voor wat nieuws. Ik haalde mijn ADR diploma en besloot om zelf te gaan rijden met een gastank. Na een tijdje begon ik het onderhoud te missen. Rijden in vrachtwagens is een hobby van me, maar het onderhoud eraan is een passie.

Aansturen van de werkplaats

Bij Van Buren Banden ben ik bedrijfsleider. Ik zorg voor de aansturing in de garage, zodat de planning op de juiste manier gevolgd wordt. Samen met Mike zorg ik ervoor dat mensen met een goed en veilig gevoel de werkplaats verlaten. We monteren de banden, balanceren, zorgen ervoor dat auto’s op de juiste manier uitgelijnd zijn en we voeren de bandenchecks uit. Daarnaast beheer ik het bandenhotel en de administratie die daar bij hoort.

Planning in overleg

We maken de planning voor de werkplaats eigenlijk altijd in overleg. Ik mag mijn eigen dagen inplannen en die wordt aangevuld door mijn collega’s. Iedereen kan hier in elkaars agenda kijken en dingen inplannen. Dat zorgt ervoor dat het allemaal snel en makkelijk gaat. Je weet gewoon direct van elkaar of iemand tijd heeft. Zo voorkomen we dat er dingen worden ingepland die eigenlijk niet kunnen en zorgen we er altijd samen voor dat we klaarstaan wanneer het nodig is.

Onderhoud aan vrachtwagens

Ik zorg niet alleen dat de juiste band onder de auto’s en bedrijfswagens komen, maar ik voer ook onderhoud uit aan onze vrachtwagens van Van Buren Transport. Dat onderhoud aan vrachtwagens kan bestaan uit doorsmeren, maar ook uit kleine reparaties. Dat afwisselende is wat mijn werk ook juist zo leuk maakt.

Vrijheid en klantcontact

Bij Van Buren Banden krijg ik veel vrijheid. Ik heb bijvoorbeeld veel contact met klanten. Daarnaast wordt er hier intern echt naar mij geluisterd als het aankomt op het aansturen van de werkplaats. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren, want ik vind het prachtig om te zien dat mensen tevreden bij ons wegrijden.


Deprecated: Functie WP_Query werd aangeroepen met een argument dat sinds versie 3.1.0 verouderd is! caller_get_posts is verouderd. Gebruik in plaats daarvan ignore_sticky_posts. in /home/burenbanden/domains/vanburenbanden.nl/public_html/wpsite/wp-includes/functions.php on line 5667
Contact opnemen?

Wij helpen u graag verder bij al uw vragen. Bel ons of ga naar het formulier.

(0548) 76 02 40
(0548) 76 02 40
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×


Warning: Undefined variable $_SESSION in /home/burenbanden/domains/vanburenbanden.nl/public_html/wpsite/wp-content/plugins/moddit-boilerplate/moddit-backend.php on line 108